: منوي اصلي :
: درباره خودم :
: پيوندهاي روزانه :
: لوگوي وبلاگ :
: لينك دوستان من :
: لوگوي دوستان من :
: فهرست موضوعي يادداشت ها :
: آرشيو يادداشت ها :
: جستجو در وبلاگ :
تاثیر نماز در طول عمر
در یک بررسی آماری محققین دنیای پزشکی در داخل و خارج اعلام کرده اند که علماء و رجال مذهبی که شبانه روز چند بار در اوقات معین با خدا ارتباط برقرار داشته و زندگی آنان با ایمان و معنویت آمیخته است ، طول عمر بیشتری از سایر افراد که پایبند مذهب نیستند خواهند داشت.
در تایید فوق دکتر ویلیام پارک آمریکایی آماری بدین مضمون منتشر نموده است:
در تمام دنیا هر دقیقه 62 نفر و هر ساعت 3767 نفر و هر روز 90410 نفر و هر سال 33 میلیون نفر به مرگ طبیعی از دنیا می روند در اروپا از هر هزار نفر فقط یک نفر به صد سالگی و 10 نفر به مرز 80 سالگی می رسند و در میان آنهایی که می توانند خود را به مرز 80 سالگی برسانند ، از هر هزار نفر 43 نفر روحانی ، 40 نفر کشاورز ، 29 نفر دانشمند و نویسنده ، 26 نفر استاد و دبیر و 24 نفر پزشک می باشند.
همچنین دکتر علی پریور می نویسد: کشیشان و راهبان کمتر از سایرین به بیماریها مبتلا می شوند و دفاعشان بهتر است. در برخی از مناطق کشور شوروی سابق که هر 100 نفر 10 نفر وارد دومین قرن زندگی خود می شوند این در حالی است که در مناطق مسلمان نشین شوروی که پایبند به اصول و اعتقادات دینی و مذهبی هستند از هر 100 نفر 84 نفر وارد دومین قرن زندگی خود می شوند که این خود حاکی از تاثیر عمیق ایمان و عبادت و عمل به دستورات مذهبی در طول عمر افراد روحانی و مذهبی است.
در ایران هم اکنون جمع کثیری از مجتهدین و مراجع تقلید هشتاد به بالا هستند و از مراجع کسانی بوده اند که حتی نود سال به بالا هم عمر کرده اند که از آن میان می توان به علماء و مراجع زیر اشاره نمود:
آیت الله بروجردی بیش از 90 سال عمر کرد. آیت الله مرعشی نجفی در سن 100 سالگی فوت نمود. آیت الله اراکی بیش از 100 سال عمر کرد. آیت الله سید علی تفرشی 95 سال عمر کرد. آیت الله محسنی ملایری 92 سال عمر کرد. و بسیاری از آیات عظام.
دکتر الکسیس کارل در رابطه با سحر خیزی به ویژه نیایش صبحگاهی می گوید: ناپاکی اخلاقی نیز همچون کثافت بدنی مذموم است.
پیش از شروع یک روز نو هرکس باید اخلاقش را نیز همانند جسمش شستشو دهد.
نوشته شده توسط : اسماعیل کاظمی